לשמחתנו הסתיים פרוייקט הפקדות העצמאים בהצלחה, תודה לכולם על שיתוף הפעולה, ומאחלת שנה אזרחית נהדרת עם המון בריאות ושמחה.
אלו שטרם ביצעו פעולות בנושא מוזמנים לפנות אלי בכל הקשור להפקדות לקופות השונות ואני אסביר לכם כיצד למקסם את היתרונות השונים ולנצל את הטבות המס השונות.
בעיתון החודשי התייחסתי הפעם לנושאי חסכון, כולנו חוטאים בדחייה הזו של ׳לחסוך׳. לכולנו יש מטרות להגיע אליהן וחלקן קשורות ישירות לחסכון, לכן חשוב לי להכיר לכם את המושג ׳חסכון לכל מטרה׳. במידה ותחליטו כן ללכת על זה, כדאי שתכירו את האפשרויות העומדות בפניכם.
כמו כן, נגעתי גם בנושאים של דמי ניהול (מדריך מקיף) וגם בנושא הכואב של תרופות שלא בסל.
מאחלת לכם קריאה מהנה, ממני ומצוות המשרד.

להמשך קריאה (להורדת קובץ PDF) לחצו כאן
כמות עצומה של תרופות חשובות, חדשניות, מצילות חיים ומשפרות איכות חיים נותרו מחוץ לסל התרופות בשל חוסר תקציב. האם לחולים אין מה לעשות? לא בהכרח. אני רוצה להציג לך שבע דרכים שבהן יכולים החולים לפעול ואולי לזכות בתרופה הנחשקת
(ומדוע רק אחת מהם עדיפה על כולם).
להמשך קריאה (להורדת קובץ PDF) לחצו כאן
בקרנות פנסיה, ביטוחי מנהלים, קופות גמל, קרנות השתלמות, קרנות נאמנות וכלים פיננסיים אחרים יש מעין אותיות "קטנות" שההשפעה שלהן על הכספים שנקבל בסופה של תקופה היא גדולה מאוד – דמי הניהול של מנהל ההשקעות. אומנם סביר להניח שהיינו שמחים להיפטר מהם, אבל המציאות היא שלרוב הם בלתי נמנעים, שכן מדובר בשכר של מנהל ההשקעות בקרן הפנסיה, קופת הגמל, קרן הנאמנות וכו'. אלו הם כללי המשחק – הגופים האלו מנהלים את הכסף שלנו ואנחנו בתמורה משלמים להם דמי ניהול שנתיים .
השאלה היא כמה והאם דמי הניהול מוצדקים?
להמשך קריאה (להורדת קובץ PDF) לחצו כאן